Kamenná prodejna znovu otevřena!

Velikonoce bez hodování? Stáhněte si zdarma bojovku pro předškoláky

Už druhé Velikonoce v lockdownu bez tradiční pomlázky vyžadují téměř v každé rodině improvizaci. My jsme pondělí koledování vyměnili za hledání vajíček. Loni nám je zajíček schoval na zahradě, ale letos přidal ještě vzdělávací úkoly a rozprostřel nadílku do tajných skrýší do lesa.

 

Bojovka je vhodná (za pomoci rodičů) pro předškoláky a školáky, kteří už se učí poznávat písmenka a počítání. Tyto úkoly ale můžete případně nahradit například omalovánkou nebo poznáváním barev, případně hledáním šišek v lese. Odkaz ke stažení najdete na konci článku.

 

https://www.dvatatove.cz/deti--jdeme-ven--100-napadu--rad-a-tipu/https://www.dvatatove.cz/moje-prvni-puzzle-4v1-veterinarka-eureka-kids/https://www.dvatatove.cz/batoh-s-vybavou-deti-jdeme-ven/https://www.dvatatove.cz/emusaci--ferda-a-jeho-mouchy-jak-zvladnout-emoce-u-deti-scio--kniha-a-hracka/https://www.dvatatove.cz/silne-trojboke-pastelky-ze-dreva-z-ekologickeho-hospodarstvi-stabilo-green-trio-silne--12-kusu/https://www.dvatatove.cz/dlouhe-samolepky-na-podlahu--zeleznice--silnice-a-dalnice-mideer/https://www.dvatatove.cz/montessori-puzzle-3-pohadkove-pribehy-eureka-kids--18-dilku/https://www.dvatatove.cz/opravdovy-mikroskop-pro-deti-se-sadou-pro-male-badatele-levenhuk/https://www.dvatatove.cz/magneticke-kostky-tlapkova-patrola-chase-a-jeho-auto-magicube--5-kostek/

 

Třeba se budete chtít inspirovat, proto vám naši vlastní velikonoční bojovku nabízíme zdarma ke stažení. 

 

STÁHNĚTE SI VELIKONOČNÍ BOJOVKU ZDARMA KLIKNUTÍM NA TENTO ODKAZ.