Akce Moje srdcovka! Doprava se Zásilkovnou zdarma: do Z-boxů, na pobočky i kurýrem na adresu!

Tričko Moje nervy! Naše charitativní kolekce pro Klokánek

Moje nervy! Málokterý rodič by tuhle hlášku neznal, zvlášť, když se zrovna nějaký den nedaří. Už dříve jsme vám ji přinesli na skleničkách na víno a nově jsme teď tenhle slogan půjčili také pro dobrou věc. Na kolekci triček, ledvinek a tašek Moje nervy pro Klokánek.

A právě proto, že jde o charitu, nekoupíte trička u nás na e-shopu, ale aby bylo vše transparentní, prodávají se jen na specializovaném e-shopu www.klokart.cz, kde najdete charitativní merch hned několika známých osobností. Naše trička jsou z organické bavlny a jejich potisk probíhá v Česku.

IMG_9760

Moje nervy je častá a oblíbená hláška, která u nás doma našla čestné místo! A jelikož s ní zejména rodiče nezřídka souzní, rychle se ujala mezi naším publikem. Není divu, věrně popisuje pocit, jaký občas cítí každý rodič při výchově dětí. Někdy je to o nervy, no ne? Tento slogan, pod který se jistě mnoho z vás podepíše, ať už jste rodič, učitel, úředník anebo kdokoliv, kdo si občas oddychne: "No, moje nervy!"

KlokArt je charitativní projekt, jehož veškerý výtěžek jde na pomoc ohroženým dětem z Klokánků. Z každého produktu jde vždy nejméně 50 % prodejní ceny Fondu ohrožených dětí. Všichni zúčastnění, kteří se podíleli na vzniku kolekce dělají svou práci zdarma a ve svém volném čase.

Grafický návrh je z dílky šikovných Chaukiss, Moje nervy je registrovanou ochrannou známkou.

Kolekci MOJE NERVY od Dvou tátů nakoupíte TADY.

IMG_9446